loading

Monipuoliset henkilökuljetusautot.

3 pituutta, 2 korkeutta ja täydellisen joustavat muuntelumahdollisuudet. Opel Movano Combi ja Bussi tarjoavat modernia ja edustavaa henkilökuljetuskapasiteettia 6–16 matkustajalle.

Tyylikästä tehokkuutta.

Jokainen Movano on tyylikäs, mutta Combin ja Bussin suuret tummennetut ikkunat tekevät ilmeestä entistäkin hienostuneemman. Leveä olemus ja tyylikkyys jokaisessa yksityiskohdassa ovat yrityksesi ehdoton käyntikortti. Leveiden oviaukkojen ansiosta autoon nousu on helppoa. Sisätilat ovat äärimmäisen toimivat ja mukavat. Avarat tilat ovat juuri niin ylelliset tai käytännölliset kuin tilanne vaatii. Tiloja on näppärä muunnella tarpeen mukaan. Movano tarjoaa käytännöllistä tyylikkyyttä ja edustavaa muotoilua perhe- ja vapaa-ajankuljetuksiin ja esim. hotellien henkilökuljetuksiin.

Opel Movano - Yhdistelmäauto

Combi

Toisinaan täytyy kuljettaa pääasiassa matkustajia, toisinaan pääasiassa tavaraa. Useimmiten täytyy kuitenkin kuljettaa molempia. Helposti muunneltavan henkilö-/tavaratilakapasiteettinsa ansiosta Opel Movano Combi on ihanteellinen ratkaisu. Se on saatavissa kuudella tai yhdeksällä istuimella, kahdella eri pituudella ja kahdella katon korkeudella, minkä ansiosta se soveltuu monenlaisiin kuljetustarpeisiin.

Siirry ylös